Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stäng internet på grund av risken för pedofiler

Annons

Det finns sidor på internet som inte är till för våra barns ögon och som egentligen alla människor bör skonas från.

Visst kan vi använda oss av internet på ett bra sätt. Vi kan få tillgång till mängder av information, få nya kontakter med människor vi annars aldrig skulle ha träffat. Det finns oändliga möjligheter med internet, men det finns också en mycket mörk sida. Pedofiler söker sina offer på internet.

Två nya barn varje vecka läggs ut på internet och utsätts för dessa sjuka människors behov av att titta på dessa bilder.

Bakom varje bild finns en människa med tankar och känslor. Dessa barn utsätts för våld och förnedring och följderna blir fruktansvärda. Barnens benägenhet att långt senare begå självmord ökar. Stäng internet tills barnpornografin gått i graven.

Vad ska vi lära våra barn i skolan? Etik och moral istället för informationssökning på internet? Är hårdvaran viktigare än mjukvaran? Vad är det för fel med information via böcker, att lyfta telefonluren i stället för att skriva på chatten? Att skriva ett vanligt brev i stället för e-post? Många menar att förbud inte hjälper och det kanske det inte gör, men man har markerat vad som är rätt och fel. Vems sida står du på, pedofilens eller dess offer? Vuxna måste våga reagera!

CHRISTINA JARL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons