Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ställ Bodström till svars

Annons

Polisen i Sverige är i kris. Vissa pass finns inte en enda polis i tjänst i en del kommuner. Senast fick poliser i Borlänge rycka ut - till Falun.
I Hedemora har det tydligen gått så långt att socialdemokraterna som är ansvariga för bristerna inom polisen - "demonstrerar" för att ha polisen kvar. S demonstrerar mot s alltså?
Då jag "pryade" hos polisen i Ludvika var vi en enda bil i tjänst, men fick kalla på förstärkning från Borlänge. Just då fanns möjligheten att få hjälp. Den finns inte alltid.
Ansvarig för polisproblemen är förstås regeringen, alltså socialdemokraterna. Och högst ansvarig är justitieminister Thomas Bodström.
När skall medierna sluta dalta och gulla med Bodström? Han medverkar som diskjockey i radions P4 och han åker långfärdsskridskor och får publicitet, men hade inte "tid" (?) att komma till Dalarna på polisdemonstrationerna.
Hur sköter han polisfrågan?

Det är dags att ställa Bodström och socialdemokraterna till svars för vad som sker. Räkna med oss moderater - och med mig - i kampen för mera resurser till polisen.

En polishögskola borde inrättas i Falun/Borlänge. Det förslaget har vissa sossar fnyst på nästan åt, men kanske finns mera intresse nu då man själv föreslår samma sak?

ROLF GUNNARSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons