Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stå på dig Alf Nilsson

Annons

Jag läste i artiklarna i FK den 18 februari angående landstingsfullmäktige, där man tagit upp frågor rörande ungdomars sexvanor.

Jag blev faktiskt ganska upprörd när jag sedan läste ledaren: "Kasta ut kd ur sovrummen".

Att man i tidningen allmänt tar upp en del av debatten vad de olika partierna står för och intervjuer med några ungdomar, är en bra sak, men att tidningens ledare sedan tar parti och fullständigt idiotförklarar Alf Nilsson tycker jag är svagt!

Att Alf, som politiker och läkare med erfarenhet av oroliga tonåringar i ämnet, vågar ta upp ett, som det verkar känsligt ämne och uttrycka sin åsikt utifrån både yrkeserfarenhet, statistik som visar ökning av aborter och könssjukdomar, och dessutom står för en personlig åsikt är väl bara bra!

Om ledarredaktionen är för fri sex, vill uppmuntra till många sexuella relationer för ungdomar och att bara man använder kondom är det frid och fröjd då överväger jag att byta tidning efter många års troget läsande.

Att det är bäst att hålla sig till en partner är väl ett bra råd? Jag tror inte subventionerade kondomer är lösningen på tonåringarnas problem i dag.

LOTTA SOM GILLAR FK

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons