Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sponsra älvrodden!

Annons

Man läser och ser hur dåligt stöd den traditionsrika (och helt ideella) älvrodden med kyrkbåtar får av Leksands kommun. Samtidigt som Bilkompaniet använder kyrkbåten i stället för bilar i sina helsidesannonser! Rimligen borde Bilkompaniet finansiera älvroddens (förhoppningsvis utökade) marknadsföring och arrangemang nästa sommar. Det skulle flerfaldiga goodwillen av bilföretagets egen marknadsföring. Men stora fina reklambyrån har väl inte tänkt så långt.

Leksands kommun skulle också utan vidare kunna öka sitt stöd till kyrkbåtsrodden. En god idé är att kräva en motprestation, till exempel i form av visst antal tillfällen med "prova på kyrkbåtsrodd" för turister och ortsbor! Det skulle säkert vara en mycket uppskattad aktivitet om tajmingen och marknadsföringen sköttes på ett proffsigt sätt. Då tjänar sponsringen ett större syfte och många fler kan få ta del.

Men som vanligt visar väl kommunen i stället upp sin bristande fantasi och sin inkompetens och häckar hellre i den fina kommunlogen i arenan.

Vem kan ro utan årsmodell?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons