Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPI - röst för de svikna

Annons

Svar till Pensionär, FK 21 augusti

SPI:s åsikter grundar sig inte på "enskilda SPI-kandidaters personliga missnöje".

Partiets åsikter, som torgförs i vårt riksprogram som signaturen påstås saknas, grundar sig på det faktum att Sveriges pensionärers stora skara över två miljoner å det grövsta svikits av den socialdemokratiska regeringen i bland annat pensionsfrågan där regeringen i flera omgångar lovat kompensation till pensionärerna för de pengar vi avstod från när landets ekonomi behövde rustas.

Löntagarorganisationerna har därefter förhandlat sig till cirka 25 procent löneförhöjningar medan landets pensionärer fått nöja sig med 8 procent. Inte heller innehåller socialdemokratiska valmanifestet ett ord om pensionärernas situation.

Vi är missnöjda med bland annat sjukvård och åldringsvård och vår målsättning är att förbättra våra villkor i dessa samhällsavsnitt.

"Pensionär" låter ungefär som Ingela Thalén som uppenbarligen är gravt störd av SPI:s allt mer omfattande inträngande på den politiska scenen.

På annat sätt kan man inte tolka hennes verbalt torftiga tal om SPI, hennes kroppsspråk och tonläge.

SPI är uppenbarligen ett orosmoment för socialdemokraterna för även socialministrar

Engström har uttalat sig om SPI som om han fortfarande befann sig i sandlådan och någon hotar att rycka spaden ur hans händer.

Om "Pensionär" har ryggrad att framträda med namn och adress så översänder vårt kansli röstsedlar och rikstäckande partiprogram.

Karin Nordqvist,

ordförande i SPI:s Faluavdelning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons