Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smedjebackens badplatser

Annons

Om nu Smedjebacken ska anses vara en "EU-By" så ska vi väl kunna visa upp fina omskötta badplatser för dem som besöker kommunen. Som det ser ut nu är det under all kritik. Visserligen är gräset klippt nere vid Risingsbo men det är nog det enda.

Gör gärna ett besök och kika lite på hur man kan snygga till stället. Med enkla medel som att slå bort all sly med mera, kanske det kan se väldigt inbjudande ut för våra badgäster. Ett dike som det står vatten i och luktar illa. Det finns en livräddningsboj men gräset står till knäna efter den kanten.

Ingen toalett finns utan man springer med de små till buskarna i närheten medan de större ... ja vart går de, om de nu går någonstans efter en hel dag på stranden? Ett flertal ungar har skurit sig i fötterna alldeles vid stranden. Inga "nya" glasbitar tycks det vara iallafall. Ett sandlass skulle kanske vara välkommet för att snygga till regnvattenfåror som blivit sedan i fjol.

Det finns en hel del att göra men frågan är nu igen; finns det ekonomi för dessa ändamål? Många håller med oss och nu måste något göras på våra badställen.

Badplatsbesökare vid

Risingsbo badplats

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons