Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skydda äktenskapet och barnen

Annons

Vi är många i Sverige som alltför länge suttit stillatigande och sett ett scenario som även våra anfäder och våra gamla i dag känner sig helt främmande inför, det vill säga ansats till en könsneutral äktenskapslag. Det påminner om kejsarens nya kläder där en politisk korrekthet har tappat all sans och vett. Vi har i dagens Sverige blivit varse om en utveckling där sedan århundrade gällande värderingar och åsikter smulats sönder utifrån människors ego intresse.

Äktenskapet är unikt i den samhällskonstruktion vi har och ger människor stabilitet och trygghet samt binder ihop en nation med olika kulturer och nationaliteter. Den största uppgiften är att ge skydd för barnen.

Vi i Sverige ska givetvis försvara äktenskap som den naturliga formen för människans fortplantning och fortbestånd. Samhället ska stödja den form av samlevnad som barn har rätt att veta nämligen vem som är deras biologiska far och mor. I äktenskapet återspeglas även barnets möjlighet att få spegla sig i kvinnan och mannens personlighet och de ärftliga egenskaper barnet har fått genom sin tillkomst. Barn behöver få veta sitt ursprung och mår bra att få leva nära båda sina biologiska föräldrar. Detta har visats i utredningar, vilket även lett till att samhället vid separation mellan föräldrar råder till delad vårdnad av barnet.

Det finns ett stort behov av att fler röster gör sig hörda i denna viktiga fråga som är en stor framtidsfråga för vårt land och vår nation och framförallt hur våra barn ska må framöver.

Tomas Ohlsson

trebarnspappa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons