Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skitsnack om hästskit

Annons

Svar till "Äcklad och irriterad":

Hur har signaturen tänkt sig att hästfoIket skulle plocka upp dyngan efter hästarna? Ska vi rida/köra runt med ryggsäck, spade och plastpåsar och samla upp kilovis av detta naturliga material som vissa människor är helt beroende av för att kunna överleva. För utan hästgödsel får vi minsann inga champinjoner till exempel.

Om det nu är så besvärligt finns ju munskydd att bära och man behöver inte gå precis på de där skitarna utan gå bredvid, eller är vägen för smal för detta?

Lukt ja. Bilavgaser, hund och kattpiss, matos från restauranger, det finns en hel del som inte luktar gott och som dessvärre är onyttigt också.

Det är väl det som luktar minst som är farligast.

Och hur gör signaturen om hon/han kommer ut i skogen bland älgskiten då?

Det kan minsann ligga rejäla högar lite varstans på stigarna. Ska skogen utrustas med bajspåsar eller skall speciella älgbajamajor sättas ut?

Motionen icke att förglömma! Undertecknad har själv gått ned cirka nio kilo på att sitta på hästen - inte ränna bredvid och jag vet hundratals som har just ridning som "hålla nere vikten-metod".

Jag skulle vilja se våra travtränare ute i landet komma körandes med en extra liten vagn bakom sulkyn för att samla ihop hästskiten med. Undrar vad Stig H skulle gilla den idén!

Nej, du tillhör nog den där sortens gnällspik som inte kan se andra vistas ute i skog och mark på ett trevligt sätt. Börja rid du också ska du se att trycket lättar även för dig.

HÄST, BAJS OCH GLADA RYTTARE!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons