Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skär galenskap lägga ned polisstationen

Annons

De som bestämmer om nedläggningar, kan inte fatta ett dugg! Samtidigt som polisens Ekobrottsmyndighet har personalfest på femstjärniga Grand Hotel för över en miljon kronor, så ska man lägga ned vår polisstation i Säter.

Vilka signaler sänder man?

Håller fullständigt med vår närpolischef Björn Zidén att vi måste ha en lokal polisstation, med poliser som får chansen att skaffa sig en god lokalkännedom

Det borde inte vara en fråga, utan en självklarhet att polisstationen i Säter måste vara kvar. Förutom att vi har en av landets största rättspsykiatriska enheter, så har vi även Sävik, behandlingshemmet för drogmissbrukare över 18 år eller dömda för sex- eller våldsbrott. Sedan har vi missbruket.

Personligen så drar jag en stenhård gräns mellan alkohol och narkotika, sedan får andra säga vad de vill.

Alkohol för inte med sig samma farliga och våldsamma liv. Hembränt är ju ganska billigt i jämförelse med narkotika.

En narkotikabrukare kommer snabbt upp i ett stort pengabehov per dag, vilket betyder låneskulder och inbrott och stölder.

Killar stjäl bilstereor, men hur fixar tjejerna pengar? Tänk själva!

Drogerna sprider sig allt längre ned i ålder, även i Säter. Jag känner till cirka 20 killar och cirka tio tjejer i åldrarna 14 till 30 år som antingen håller på eller är på väg in i ett beroende, eller som försöker sluta.

Jag är inte den som blir förskräckt om vi snart får se nya mord eller självmord i "vår lilla idyll" Säter. Vi måste ha vår polis kvar, allt annat är ren och skär galenskap!

BOSSE BERGMAN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons