Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skänk bort hela centrala Leksand!

Annons

Efter att politikerna i Leksands kommun har skänkt 15 miljoner samt ett årligt driftsbidrag på fem miljoner till dem som spelar hockey kan de glömma allt vad nedskärningar, besparingar och skattehöjningar heter under de närmaste tio åren.

Nu väntar vi bara på att de andra ungdomarna ska få lika mycket, eller är exempelvis de som spelar dataspel mindre viktiga?

De är fler och det finns inte ens en ungdomsgård.

Om inte ni politiker vet hur mycket pengar ni skickar bort, så för att få ett mått vill jag föreslå att ni köper de tre centrala kvarteren i Leksand från Tappershuset till polisstationen och skänker till de andra ungdomarna i Leksand.

De skulle klara sig med ett mindre driftsbidrag och då kunde vi även klara polisstationen med bemanning dygnet runt för samma kostnad som ni lägger på ishallen.

Ridklubben kunde få torget.

Låter det orimligt? Det är det inte, jag tror att ni skulle kunna köpa flera kvarter för de här pengarna och anställa poliser och annan personal som kommer oss skattebetalare till godo. Vi har trots allt betalat 3 000 kronor per man till ishallen i denna affär. Och då får vi inte ens se en match gratis.

EU-FORI

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons