Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Semester med gatuarbete

Annons

Tack till dem som kom på den geniala idén till att gräva lite i marken på Slaggatan. Jag förstår att ni gör ett kanonjobb för att få det nya Falu centrum lite attraktivare och samtidigt byter ut diverse rör, men jag är j-t trött på er nu.

Hur har ni tänkt kompensera dessa små människor som faktiskt bor vid denna gata?

Jag som tyvärr råkade ha mina två semesterveckor just då det var som absolut värst fick ju den förstörd. Sena kvällar, tidiga morgnar samt liv under natten då man får försöka vara någon slags "fyllepolis" för att folk inte ska trilla ner i hålet, sparka ner staket eller starta någon underbar maskin i nattens mörker.

Tack för att ni gjort min semester så underbar att jag önskar jag aldrig mer hade någon. Alla har tyvärr inte råd med att åka utomlands. Droppen kom när ni inte åkte hem förrän 20.45. Den var onsdagen den 4 juli då ni även började vid sisådär 07.00 på morgonen. Dagen efter den juli så börjar ni dagen 05.25 med att dra igång en elmotor eller vad det nu var.

Tack för att ni får mitt golv att skaka, att jag slipper höra vad någon säger och att jag framför allt slipper höra mina egna tankar. Det sämsta med allt är att inte ha fått någon som helst information om vad som ska hända eller när det ska vara klart. Har ni överhuvudtaget tänkt på oss som bor här i husen?

Har tappat räkningen på hur länge ni varit här. Sedan ska det läggas ny gatsten också. Nej någon gång får det f-n räcka!

En som är j-t trött på er

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons