Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Schymans hyckleri

Annons

Hör Vänsterpartiets grand old lady, Gzudrun Schyman, predika i radio. Orden strömmar oavbrutet, likt en kvillrande vårbäck.

Bland annat uppger sig denna vältaliga dam vara djupt oroad över det utanförskap och den boendesegregation som råder i invandrartäta bostadsområden. Det tycks ju som otacksamma "gammelsvenskar" inte inser sitt eget bästa, utan flyttar när antalet invandrare når en "kritisk" nivå.

Men så oroad är inte fru Schyman att hon själv, i egen hög person, vill lindra denna boendesegregation. Att föregå med gott exempel och flytta till exempelvis Rinkeby eller Rosengård passar inte. Däremot passar det utmärkt att dra till det (nästan) etniskt rensade Österlen och där inhandla en Skånegård. Och att som grädde på moset dessutom inkassera traktamenten och resebidrag från Riksdagen är väl inte heller helt fel?

Ja, att integrera sig med flyktingar och invandrare överlämnar fru Schyman (i likhet med de flesta övriga politiker och massmediafolk) med varm hand och utan saknad till den svenska underklassen!

RÖSTSKOLKARE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons