Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Särskilt boende i Säter

Annons

Enligt rykte lär Folkpartiet, ursäkta Liberalerna förordat en tomt ute vid golfbanan.

Det finns inget förslag längre ifrån Centrum än detta.

Jag kan inte förstå annat än att (L) vill inte ge våra gamla möjlighet, på ett enkelt sätt ta sig in till Centrum och handla, ta en fika eller en glass på sommaren.

Jag kan inte förstå ert beslut på annat sätt än att ni skäms för våra, eller för oss gamla. Ni blir också gamla en dag, har ni inte tänkt på det?

Många av våra gamla, som behöver ett särskilt boende har olika handikapp, men de har ofta friska anhöriga som vill och kan ta dem med fram till centrum i rullstol. Detta omöjliggör ni med ert förslag, och det är naturligtvis meningen, för någon som helst empati och omtanke i ert förslag finns inte.

Det enda som framhålls är att det är nära till DLM. Det är inte alls nödvändigt, det finns ambulerande sjuksystrar och läkare som gör besök på de olika särskilda boendena i Kommunen och uppstår det allvarliga problem går färden till akuten Falun, där kan ändå inte DLM hjälpa.

Nej. För de vårdbehövande, deras anhöriga och vänner, för personalen på vårdenheten och den personal som är administrationsansvariga finns bara ett ställe Prästgärdet.

Där skulle man startat redan för 14 år sedan med planändring och byggplanering, då hade efter ev. överklagan huset stått där för flera år sedan.

Prästgärdet räcker gott och väl till för Särskilt boende och en fin park, då får detta anskrämliga område ett ordentligt lyft, om någon kunde ge en enda rimlig förklaring på varför man inte vill använda Prästgärdet till något väsentligt.

Dan Ericson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons