Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saknar vinnarna

Annons

Varför hade inte Nya Ludvika Tidning någon bild på det vinnande laget i drakbåts festivalen? I stället hade ni på framsidan en bild på fjolårets vinnare och bilder på andra lag inne i tidningen. Kommer årets vinnare på bild nästa år? Tycker även att det var dåligt att laget inte nämndes i texten förutom i reportagets sista rader. De paddlade sig igenom tävlingen helt obesegrade så lite mera uppmärksamhet från NLT:s sida borde de ha fått.

Besviken

Dåligt, NLT

Varför ingen bild på "Naked chefs" det vinnande laget i Drakbåtstävlingen?

Snöpligt också att de omnämndes endast i de tre sista raderna av reportaget. Bra gjort, ungdomar från restaurangskolan i Smedjebacken!

Hejarklack Nr 2


NLT svarar:
Det är alltid tråkigt med besvikna läsare. Men i det här fallet är förklaringen ganska enkel, vi hade två reportrar och en fotograf i tjänst vid det aktuella tillfället. Den ene reportern på jobb i Fredriksberg, den andre reportern och fotografen var på Drakbåtsfestivalen. Samtidigt som finalen gick i drakbåtsfestivalen började hemvändarkonserten Ludvika, ett evenemang som vi naturligtvis också måste bevaka. Fotografen tog därför många bilder under semifinalerna, men oturligt nog inte på det segrande laget.

Självfallet hade vi velat publicera en bild på vinnarlaget.

En helsida i tidningen från festivalen visar väl ändå att vi tar seriöst på detta arrangemang.

Henrik Schmidt, nyhetschef, NLT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons