Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rosor och tack

Annons

... till Arne Åkerblad som bjöd på en underbar lunch som vi åt under glam och skratt i samband med firandet av 60-årsdagen då vi lämnade Tällbergs skola. Tänkt vilka glada minnen! Tack också till grabbarna som gav oss "flickor" var sin ros.

Kramar från oss alla genom

Anne Marie och Lennart

... till Malin André, Britsarvets vårdcentrali Falun, för ditt vänliga bemötande och omhändertagande den 25 juni.

Mamma + 1 barn

... till all personal på JC-butiken i Falun som alltid fixar till det bästa för era kunder. Hoppas ni får en skön sommar!

Trebarnsmamma

... till Sågmyraskolans barn och föräldrar för de fina presenterna och blommorna vid skolavslutningen. Tack också till tremannaorkestern, som gjorde att barnens sånger fick det där extra svänget.

Personalen vid Sågmyra skola

... till alla medarbetare, musiker och körsångare i alla åldrar som jag har mött i mitt arbete som kantor i Malung och Falun. Det har varit en fantastisk tid med många fina upplevelser som jag minns med stor glädje!

Tack för alla blommor och presenter och för de fina avslutningsgudstjänsterna i Falu Kristine och lilla midsommar på Stefansgården.

Hjördis

... till Patrik Sterner och Mats Johansson på Insjöns skola för att ni tog med er våra grabbar på fiskeresan till Åland. Ni är toppen! Vi bakar gärna nästa år också!

Föräldarna

... till Hagbackens hyresgästförening i Leksand för en ny lyckad gårdsfest den 26 juni. Vi har alla nu blivit goda vänner och grannar efter att tidigare inte träffats alls. Sommaren är så kort. Nu siktar vi på en ny grillfest i juli och kräftfest i augusti. Något för andra att ta efter!

Eric af Wetterstedt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons