Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riskerna med mobiltelefon- användning tystas ner

Annons

När det gäller skadligheten med amalgamet har det tagit över tjugo år för att komma dit man är i dagsläget: man har börjat erkänna riskerna!

Man debatterade länge riskerna med asbest och rökning innan riskerna erkändes till fullo.

Hur lång tid kommer det att ta innan man erkänner att mobilstrålningen är skadlig?

Kampen från forskare och andra sakkunniga när det gäller risker från mobiltelefonstrålning är identisk med amalgamforskarnas.

Den forskare som först varnade för riskerna med amalgamet, docent Mats Hanson, neurobiolog och zoofysiolog vid Lunds universitet, fick år 1985 på grund av Socialstyrelsens inblandning välja att antingen lämna sin tjänst eller släppa amalgamfrågan. Han valde att sluta sin tjänst för att sprida sanningen om riskerna med det kvicksilverhaltiga amalgamet. Han kommer att bli historisk för sitt civilkurage!

Det pågår liknande försök till nedtysting när det gäller Olle Johansson, docent i neurovetenskap vid Karolinska institutet i Stockholm, vilken under flera år varnat för riskerna med mobilstrålningen. Över huvud taget försöker telekombolagen runt om i världen med alla medel tysta forskare och sanningen.

Då amalgamet nu erkänns skadligt för de som är känsliga, kan det vara så att samma sak gäller strålningen från mobiltelefonin?

Men hur ska man i förväg kunna veta vem som är känslig för sådant som amalgam och strålning?

Kan det finnas en koppling mellan amalgampåverkade och känslighet för mobiltelefonistrålningen?

"DI"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons