Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Skiten Ingalill Persson (S) fick innan #MeToo har skapat skev bild av landstinget

Annons

Svar till insändaren "Landstingets tillfälliga skattehöjning blev allt annat än tillfällig" som publicerades i DT den 27/12 :

Signaturen "Förnyelse tack!" beklagar sig över den tillfälliga skattehöjning som genomfördes i Landstinget Dalarna 2012.

Skribenten har dock missat att mycket vatten har runnit under broarna sedan 2012 och att Landstinget Dalarna under dessa år har satsat och investerat hundratals miljoner - kanske miljarder - kronor på utveckling och satsningar i Dalarna.

Landstinget omsätter cirka 8000 miljoner kronor per år och har över 8000 anställda.

Men innan #metoo-kampanjen var det tyvärr både lätt och okej att kasta skit på Ingalill Persson (S) offentligt i alla former av media och på vilka osakliga och osmakliga grunder som helst, vilket har skapat en skev bild av både henne och landstinget.

Men faktum är att Ingalill Persson under sitt styre av landstinget i praktiken har sänkt landstingsskatten i Dalarna. 2017 hade endast fem av 20 landsting en lägre skatt än Dalarna.

Det som sker 2018 är en skatteväxling, inte en höjning. Så om du nu vill läsa mer negativt om de rödgröna i landstinget, läs på först!

H-P

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons