Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Rättviksborna behöver kanske ändra sitt beteende - men skolavslutningarna i Falun fungerar perfekt

Om sanningshalten är av hög när det kommer till skolavslutningar i kyrkan i Rättvik, bör ni som bor i Rättvik möjligen ändra ert beteende eftersom mina erfarenheter av skolavslutningar i Falun och andra delar av landet talar för att dessa fungerar ypperligt, skriver Jennie Rågfeldt.

Annons

Kommentar apropå insändaren "Ge individualisterna vad de vill ha - en skolavslutning där de slipper lyssna på andra" som publicerades i DT den 10/6:

Om sanningshalten är av hög när det kommer till skolavslutningar i kyrkan i Rättvik, bör ni som bor i Rättvik möjligen ändra ert beteende eftersom mina erfarenheter av skolavslutningar i Falun och andra delar av landet talar för att dessa fungerar ypperligt både vad gäller organisering och vad gäller graden av respekt som visas från föräldrar och far- och morföräldrar.

Här spelar spelemän fiol i det praktfulla tåget av barn, lärare och föräldrar under vägen fram till kyrkan. Barnen är fantastiskt fina och duktiga och man smälter, när andras barn sjunger i en mycket organiserad och välordnad uppställning längst fram i kyrkan. Rektorn håller tal och tackar med vackra ord av sjätteklasseleverna. Lärarna är engagerade.

Skolavslutningen är enligt mina erfarenheter en mycket vacker dag utan höga huvudbonader på männens hjässor.

Jennie Rågfeldt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons