Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Ju fler tjänster man anlitar oss för - ju större rabatt får man

Annons

Svar till insändaren "Varför måste man äga en bil för att få full bonus hos Dalarnas försäkringsbolag?" som publicerades i DT den 7/11:

Hej "Miljövän"!

Det gläder oss att du precis som vi gör ditt bästa för att bidra till miljön i vårt län. Vi vet att många här i Dalarna är beroende av bil för att få vardagen att fungera och lägger i dagsläget inga värderingar på bilägandet i sig. Även vi strävar efter att minska utsläpp till följd av transporter.

Som vi ser det är dock vårt  mest betydelsefulla bidrag på miljöområdet allt det vi gör när det gäller att förebygga skador, både inom brand, vatten- och motorskador. Varje skada som inte inträffar är en stor vinst för miljön, då det minskar åtgången av energi, material och andra resurser.

När det gäller vårt bonussystem så är det en typ av ”mängdrabatt” där man får en större rabatt ju fler tjänster man anlitar oss för. Baserat på boendeförsäkring samt våra banktjänster och en viss nivå av sparande erbjuder vi 10 procent rabatt på försäkringen. Lägger man till även bilförsäkringen så blir premien till Dalarnas större och då även den procentuella rabatten.

Det är vår förhoppning att du är nöjd med den service vi levererar och att du upplever våra tjänster prisvärda. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

Vänliga hälsningar

Marie Eriksson, kommunikationschef, Dalarnas försäkringsbolag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons