Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Du kan resa från Bullermyren till vårdcentralen utan byte - bussen byter bara namn

Annons

Svar till insändaren "Ska vi pensionärer behöva byta buss för att ta oss till vårdcentralen?" som publicerades i DT den 27/10 och signerades ”Marianne, 75 år”:

Självklart är det viktigt att du kan lita på att du kommer fram i tid till ditt besök på vårdcentralen. Från Bullermyren kan du resa med linje 1 via Övre Tjärna – samma buss fortsätter därifrån som linje 3 mot Kvarnsveden vilket innebär att det inte krävs något bussbyte. Restiden från Allfarvägen till vårdcentralen är då cirka 35 minuter.

I och med den omläggning av stadstrafiken, som gjordes i samarbete med Borlänge kommun, under hösten 2016 så minskades antalet linjer i Kvarnsveden ned från tre till två. Det medförde att linje 1 som tidigare gick hela vägen till Kvarnsveden fick en ändrad sträckning och resenärer till Kvarnsvedens vårdcentral hänvisas nu istället till linje 3 eller flextrafiken.

Flextrafiken i Borlänge tätort går måndag - fredag 08.30-20.00 samt lördagar 9.00-15.00. Du bestämmer själv var du vill bli hämtad och lämnad inom reseområdet. Kontakta gärna vår kundservice på 0771-95 95 95 så berättar vi mer om flextrafiken.

Bengt Benjaminsson, VD, Dalatrafik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons