Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Att störa andra är ingen motorsport - och att säga till grannen är svårt

Annons

Svar till debattartikeln "Sluta dra oss motorintresserade över en kam " som publicerades i DT den 27/10 och som var svar på en insändare skriven av undertecknad:

Precis som Mikael Persson är inne på så finns det finns det goda anledningar att vara anonym när man uttalar sig om störande ljud då man annars riskerar hämnd i form av ännu mera oväsen om nätterna. Jag är, tvärtemot vad Mikael Persson gissar, inte en person som klagar på andra i första taget. Anledningen att jag inte pratat med min granne är just för att jag inte önskar ännu mera oväsen.

Dessutom är jag själv motorintresserad och stöder helt och hållet det fina arbete som Mikael Persson och andra motorintresserade i Älvdalen gör. Men jag tycker att den som drar alla över en kam snarare än mig är Mikael Persson som låter "drägget" hänga på er och kalla sig för motorintresserade då de bevisligen inte någonsin deltagit i vare sig isracing eller drifting eller någon annan "motorsport".

Deras "sport" är att stå mitt i byn och "burna" samt störa så mycket de orkar. Dessa personer tror jag inte är från Älvdalen men de finns med i filmen från River Valley Racings senaste manifestation i Älvdalen.

Än en gång vill jag förtydliga att jag inte har något att klaga på vad gäller den motorsport som Mikael Persson och andra verkligt intresserade sysslar med. Men blanda inte in andra i denna diskussion. Att störa andra mitt i nätterna är ingen motorsport!

För din info så kan jag berätta för dig att ett par fastighetsägare har svårt att sälja sina fastigheter i centrala Idre på grund av denna "motorsport" då ingen vill köpa en fastighet som man inte kan sova i om nätterna.

Motorbanan i Idre kostar inte 12000 att hyra!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons