Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Är ni som skriver så hätskt om jägare någonsin ute i skogen?

Annons

Svar till insändaren "Att jägare har stort inflytande över rovdjursförvaltningen är som om SD skulle ha inflytande över flyktingpolitiken" som publicerades i DT den 31/5:

En kommentar till signaturen "Ekologiker" och det hätska angreppet på Sveriges jägare:

Vem är du och med vilket sakligt underlag kan du påstå att jägarna ägnar sig åt falsk ryktesspridning med mera och jämföra jägarkåren med NMR? Med din artikel anser jag att det i stället är du som ägnar dig åt falsk ryktesspridning och jag hoppas att någon väcker åtal mot dig.

Även om ni är en försvinnande liten del av Sveriges befolkning så går det ändå inte att förvånas över den okunskap, rädsla och fanatism som era artiklar präglas av. Jag har ofta reflekterat över om till exempel du brukar vara ute i skog och mark. Om du är det så är du troligen endast det några få gånger på ett år och bara några meter från bilen!

Om ni inte redan har gjort det så varför inte skapa en gemensam grupp där ni kan diskutera er rädsla och fanatism och låt oss som bor och verkar i skog och mark få ägna oss till den natur och viltvård som vi är bäst på utan att bli ifrågasatta med infantila åsikter

En klok man

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons