Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Region Dalarna behövs!

/

Annons

Det är hög tid att Region Dalarna tar på sig Ledartröjan för länet – För hela Dalarnas utveckling, Det är Ni som har ett huvudansvar för länets utveckling. Det är Ni som skall måla fram en framtidsbild av vårt län. Se till att det blir ett konstruktivt samarbete mellan de förtroendevalda och personalen som finns i Region Dalarna. Det behövs inga flera konsulter!

Bilda gärna framtidsgrupper i länets samtliga 15 kommuner och bjud in medborgarna för att aktivt delta i utvecklingsarbete för sin kommun och hela Dalarnas utveckling. Släpp lös er kreativitet från sammanträdesbordet på något som leder framåt. Lägg bort politiskt käbbel. Kör igång!

Jag ger er gärna ett tips i den händelse att ni tappat initiativet. Se till att upprustningspengar avsätts till att rusta bandelen Mora–Stockholm.

Vi i norra länsdelen är angelägna om att vi har snabba tågförbindelser med övriga Sverige.

Vårt näringsliv i länet är också betjänt av detta. Ska Ni lyckas med detta får samtliga politiska partier i Region Dalarna på ett aktivt sätt dra sitt strå till stacken.

Makten finns i Stockholm. Regering och riksdag. Se till att våra riksdagsledamöter blir Region Dalarnas ombud till olika dörröppningar när så behövs.

Huvudtesen för nystartsarbetet i Region Dalarna bör bli samarbete mellan de politiska blocken och med personalen vid Region Dalarna

Jag är övertygad om att länets invånare helhjärtat ställer upp på detta.

Arne Pettersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons