Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rally och varg

Annons

Äntligen. Jag säger bara äntligen, alla masar och kullor. Nu kan vi en gång för alla lägga den infekterade vargdebatten åt sidan, ty nu har vi fått sanningen uppenbarad för oss.

Vi som förut famlat omkring i mörkret utan någon som helst vägledning, tvivlande och undrande, har till sist fått skåda ljuset.

Rallyproffset och jägaren Kennet Eriksson (halleluja förresten) har klivit ur förarsätet för en stund, enkom för att vägleda oss dalfolk i vargfrågan.

I en debattartikel som skulle få de tio budorden att likna gatuklotter ger han oss icke upplysta glesbygdsbor den ultimata sanningen serverad på silverfat. Bara att ta emot och svälja.

Nu får vi äntligen svart på vitt vilket fruktansvärt monster vargen i själva verket är. Från källor på Internet delger han oss det faktum att vargen käkat upp halva Indien, eller åtminstone står i begrepp att göra det. Likaså att om vargen tillåts breda ut sig på Sveriges ynkliga kvadratkilometrar, så står svenska barn inbakade i täckjackor från gul och blå härnäst på menyn.

Lika överraskande som att ljuset skulle komma från just Äppelbo och träffa mig, lika säkert är det att vargen likt blommor planterats in i våra skogar.

De komma från öst och väst som det heter i visan. (Än en gång halleluja).

Nu önskar jag bara att någon pålitlig rallyåkare även ville dela med sig av sin gudomliga visdom och tala om för mig som gillar vargen, vad jag bör göra för att slippa besväret att kliva upp mitt i natten och raka mig över hela kroppen vid nästa fullmåne. Finns det något tips om det på Internet?

Och till sist, Kenneth Eriksson, inte bara rallyproffs utan också jägare. Varsågod!

Skogen, bergen, vattnet och allt levande däromkring, allt är bara ditt. Gör med det vad du vill. I evighet. Amen.

EFTER GAS KOMMER BROMS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons