Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politiker kostar för mycket

Annons

Svar till Lars-Ove Hagberg.

Oavsett hur många ord du använder står det klart att politikerna och de politiska partierna i Landstinget Dalarna kostar cirka 84 miljoner kronor på en mandatperiod (fyra år). Och att de är 712 till antalet.

Oavsett hur många ord Hagberg använder så anser jag att det går att sänka denna summa drastiskt. Och att använda dessa pengar till sjukvården och hjälpa folk som står i kö.

Nu vill ju Hagberg höja skatten till landstinget och denna höjning (80 öre) kommer att betyda att pensionärer och andra lågavlönade inte får något plus i plånboken. Detta eftersom skattehöjningen äter upp eventuellt höjningar.

Men självklart kan Hagberg - med en månadslön på runt 60 000 kronor - inte bekymra sig det minsta om en sådan "bagatell". Hagberg har, trots besök på sin forna arbetsplats, tappat fotfästet om hur vanligt folk har det.

Jag undrar om nu Hagberg besöker eller jobbar på sin gamla arbetsplats tar han då tjänstledigt - med löneavdrag - från landstinget? Hur många löneavdrag gjorde han år 2002? Jag avvaktar svaret

ERIC AF WETTERSTEDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons