Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personangrepp i Gagnef

Annons

Svar till "En av många församlingsbor".

Det är med bestörtning vi läser Din insändare om kyrkoherde Kajsa-Britta Frogner. Du borde skämmas! Detta personangrepp kan inte tolkas som något annat än en enskild människas missnöje.

Vi är några skåningar som varje sommar vistas i trakten av Gagnef. Vi är alla kyrkligt intresserade, vilket föranlett oss att bevista en hel del gudstjänster i Gagnefs kyrka.

Sedan Kajsa-Britta Frogner börjat sitt arbete som kyrkoherde skedde en gradvis positiv förändring. Det var inte svårt att lägga märke till, att även församlingsborna var av samma uppfattning.

Du påstår dig tala för andra församlingsbor också, men det kan man inte ta på allvar. Nej, om det i alla församlingar fanns en kyrkoherde med ett sådant engagemang som Kajsa-Britta Frogner visat, hade vi haft en betydligt större besöksfrekvens vid våra gudstjänster. Dessutom har hon alltid varit vänlig och tillmötesgående, då vi haft kontakt med henne i olika angelägenheter.

Det bästa som kunde hända enligt vår uppfattning, skulle vara om Kajsa-Britta var tillbaka i tjänst i Gagnef då vi anländer om ett par månader!

SKÅNINGAR SOM ÄLSKAR DALARNA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons