Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkera inte som krattor...

/
  • Parkeringsvakterna gör ett bra jobb och förtjänar all respekt, menar insändarskribenten.

Annons

I dag 13/1 blev jag vittne till något som fick mig att tänka till. Något jag vill att ni som läser ska ta del av.

Jag och vovven var på kvällspromenad runt Lugnet, klockan var cirka kvart över fyra. Får syn på en Q-Parkvakt på baksidan av Lugnet som lappar en bil, och eftersom jag har jobbat som körskollärare i min ungdoms dagar har jag bra koll på skyltar och vet att det är parkeringsförbud runt Lugnet, samt på baksidan. Därför var det ju uppenbart därför bilen blev lappad.

I alla fall, damen som äger bilen kommer ut och ber om att få lappen borttagen. Vakten svarar då att hon tyvärr inte kan ta bort den. Damen blir uppenbart upprörd och börjar babbla om allt och inget och hon skulle bara och hon skulle bara… Vakten svarar att hon bara gör sitt jobb och att det faktiskt är parkeringsförbud här. Då blir damen riktigt arg och gratulerar vakten till boten och skriker sedan jävla idiotkärring.

Det är där jag tappar hakan. Vakten är en ung tjej på kanske 25 år. Hur kan denna dam kalla en främmande tjej för jävla idiotkärring när det är hon själv som gjort fel. Denna stackars flicka gör bara sitt jobb.

Så, till alla er parkeringsvakter; Jag tycker att det är starkt av er att orka gå till jobbet varje dag och handskas med sådana här människor. För det tror jag inte att alla skulle klara av. Kämpa på, och ni behövs!

Till felparkerarna; Fy, skäms på er! Vårda ert språk och parkera inte som krattor…

En förvånad tant

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons