Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Överklaganden hotar Grycksbo Bruk

Annons

Jag kan inte annat än till fullo instämma i sign "Lisas" synpunkter, FK 21 augusti, när det gäller de pensionärer som tydligen satt som sin livsuppgift att stoppa den planerade trafiken på Grycksbobanan.

Inser inte dessa personer att man genom sitt agerande faktiskt äventyrar framtiden för Grycksbo Bruk? Skulle detta hända drabbas Falu kommuns näringsliv av ett nytt hårt dråpslag - något som vi definitivt inte har råd med!

Jag skulle vilja ställa en fråga till dessa pensionärer, som hittills överklagat varje tänkbart beslut i denna fråga: Om, det skulle gå så illa att Grycksbo Bruk läggs ned till följd av ert agerande, vågar ni då möta blickarna från de över 500 personer som i så fall blir utan arbete?

Detsamma gäller de minst 1500 personer som berörs indirekt. Ni skulle i detta läge få ta ett tungt ansvar för nedläggningen. Och allt detta till följd av er planerad minimal tågtrafik på fyra korta tåg per dag, som ju skulle bli närmast försumbar jämfört med dagens långtradare, bussar och bilar!

- Nej, ta ert förnuft till fånga, lämna trångsynt egoism och prestige bakom er och dra tillbaka överklagandet! Det skulle alla i Falun tjäna på - inte minst ni själva.

OROLIG FALUBO

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons