Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mössan i hand!

Annons

Svar till "Säsongsbävern", den 27 juli

Varför klaga på Sommarland eller något annat företag? De ger ju alla jobb och ynnesten att få arbeta för någon det är livets goda. Att slita hela dagen för att sen få komma hem och slumra in framför tv:n och drömma om helgens alkoholstinna äventyr, det är minsann en tillvaro som slår det mesta, vad mer kan man önska sig?

Om man får dåliga arbetsvillkor så är det inget att klaga på. Man ska ju vara nöjd bara någon vill köpa ens arbetskraft. Ja, är man en ungdom och det är sommar, så ska man minsann be till gudarna ifall någon så snällt vill ha en till något. Snäll ska man va och strunta i sådant som att klaga över att arbetstiden är skit, att lönen är låg eller att man riskerar att få arbetsskador. För det ska man veta, att något annat än ett verktyg för att tjäna mer pengar snabbare, det är man minsann inte.

Att kräva någon form av rätt på sin arbetsplats det är bara tonårig bortskämdhet, livet ska bara handla om att sälja sig billigt och hårt tills man är 65 år och knappt kan gå, då de återkommande sommarjobben (då man minsann inte klagat och jobbat hårt) i restaurangköket satt sig på lederna. Men stresstålig blir man, det lovar jag.

Äntligen måndag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons