Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Moralen i Vansbro

Annons

I juni hade jag en insändare, som handlade om kommunalrådet Gunnar Magnussons tvivelaktiga agerande i Laila Bäck-affären. Margaretha Johansson, vars namnteckning Laila Bäck hade förfalskat vid upprepade tillfällen, påstod, att Magnusson uppmanat henne att hålla tyst om saken.

Detta förnekade Magnusson. Vem ljuger? Misstanken att Magnusson ljugit borde ha fått honom att indignerat tillbakavisa sådana anklagelser, det vill säga om han hade haft rent samvete. Om inte, hade han kunnat beklaga sitt agerande och offentligt be om ursäkt. Han har inte med ett ord bemött anklagelserna. Kanske inser han, att varje uttalande från honom får honom att framstå som allt mindre trovärdig.

För mig är det en gåta , att socialdemokraterna i Vansbro nöjer sig med att ledas av en person, som skämmer ut sig själv och partiet.

Jag vet inte om andra politiska partier är bättre i moralhänseende än socialdemokraterna, men sämre kan de knappast vara, men man förstår dem som inte bryr sig om att rösta den 15 seprember.

NILS HOLGERSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons