Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miss i Gruhs valanalys för Rättvik

Annons

Christer Gruhs måste missat något viktigt, mycket viktigt dessutom, i sin valanalys, 10 september i FK, om det politiska läget i Rättvik då han säger att socialdemokraterna har pekat på några tillkortakommanden. Precis som om vi hade pekat på några oväsentligheter.

Vi har talat om hur illa majoriteten har skött personalen i vården, skolan och omsorgen, där personalen mår mycket dåligt!

Personalen som är kommunens största resurs och som även tar den största delen av den ekonomiska kakan. Är detta ett ynka litet tillkortakommande?

Vidare har vi talat om hur svag den ekonomiska "balansen" är i kommunen. Då de största verksamheterna skolan och sociala går med miljonunderskott trots extra tillskott.

Ett annat exempel är att om kommunen inte fått de sex miljonerna från den så kallade kommunakuten så hade det varit underskott på cirka 3,5 miljoner kronor. Är detta ett ynka tillkortakommande? Vi socialdemokrater har försökt att ge en så sann bild som möjligt av verkligheten i Rättviks kommun. Tycker inte du, Christer, tillsammans med majoriteten i Rättviks kommun, att det är sanningen som ska delges våra kommuninvånare så ser vi socialdemokrater till att delge den. Sedan må det vara små eller stora tillkortakommanden!

JAN DAHLQUIST

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons