Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljörörelsen hatar mänskligheten

Annons

Miljöorganisationer som Naturskyddsföreningen och Greenpeace har försökt att hindra att EU godkänner genmodifierade växter och livsmedel. Detta, liksom annat ekologisterna gör, visar att miljörörelsen vill offra människors liv - och det till och med när det inte gagnar deras påstådda mål att gynna "miljön".

Genmodifiering av jordbruksprodukter kan rädda människors hälsa och liv.

Till exempel kan ris som har fått ett ökat innehåll av vitamin A rädda en halv miljon fattiga människor i Tredje världen varje år från den blindhet som orsakas av brist på den vitaminen.

Bruk av genmodifierade grödor kan även "rädda" av miljörörelsen själv hyllade naturvärden. Till exempel behöver bönder inte använda så mycken kemiska bekämpningsmedel.

Och om bruk av genmodifiering ökar avkastningen per hektar i världens jordbruk kommer bönderna inte att behöva odla upp lika många hektar som annars. Då kommer vi inte att behöva hugga eller bränna ner så mycken skog för att få plats för jordbruk.

Ekologismen är tydligen en ny religion, som använder "Naturen" på ett liknande sätt som kristna använder "Gud" och muslimerna "Allah" - nämligen som ett svepskäl för att förstöra för människorna. Likt medeltidens kristna prästerskap och dagens islamitiska prästerskap hatar de människan, hennes förnuft och hennes lycka. Miljörörelsens mål är att förstöra människornas liv på denna jord.

HENRIK UNNÉ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons