Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyft blicken, Hultqvist & Co!

Annons

En av de få gångerna som huvudstaden i guldbältet - Borlänge - föreslås få indragningar av sin service, i detta fall av Skatteverket, så vaknar Peter Hultqvist, den nymornade riksdagsmannen, och protesterar hejvilt mot denna serviceneddragning för Borlänge, som föreslås från Skatteverkets sida.

Peter Hultqvists röst har varit mycket svag, ja i det närmaste ohörbar, då mindre orter i vårt län drabbats av att den allmänna servicen försämras, och/eller dras in helt. Försäkringskassornas höjning av sin servicenivå mot allmänheten, enligt samstämmiga uttalanden från chefskollektivet hos försäkringskassorna, så är nedläggningens resultat, att servicenivån mot allmänheten ute i våra glesbygder kommer att ökas väsentligt, genom att man lägger ned sina lokalkontor, i stort sett i hela Dalarna. Ett faktum som i stort sett inte överhuvudtaget har kommenterats från det politiska etablissemanget.

Peter Hultqvist kan trots allt känna sig trygg, i vissheten, att Skatteverket också ska höja sin servicenivå, även detta utlovat av chefskollektivet hos Skatteverket, eftersom de kommer att samverka med försäkringskassorna i deras nedlagda kontor.

Avrustningen av glesbygden är ett fenomen som pågått under flera år, och startades av s-kollektivet under deras långa dags färd mot natt. Det vore välgörande om någon riksdagsman från s-kollektivet kunde lyfta sin blick utanför guldbältet i Borlängeregionen. Den samhälleliga välfärdsservicen är i dag en utrotningshotad verksamhet, ute i våra glesbygder, runt om i vårt län.

Gavialis Gangeticus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons