Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lille Filip ska ha sin operation

Annons

Jag läste i FK om lille Filip som inte fick sitt bråck opererat. Jag tycker att föräldrarna inte ska acceptera att vänta ända till hösten innan operationen kan genomföras. Kommunals strejk för de anställda på sterilcentralen är mellan 19 maj och 1 juni, och så fort kommer väl inte hösten? Orsaken till att lasarettet inte vill operera innan hösten måste vara något annat. Landstinget kan även försöka finna operationstid på annat håll.

En viktig orsak till att vi kommunalare inte är på jobbet är att vår arbetsgivare inte verkar bry sig om vi är där eller inte. De verkar inte förstå vad våra arbetsinsatser betyder för vården..

"Utifrån de signaler vi får från landet känner vi egentligen inget tryck att vi måste göra upp om ett avtal snabbt", sa Markus Gustafsson, direktör i Kommunförbundet, till Kommunaktuellt

Jag hoppas att Filips mamma ringer till honom och berättar om det tryck som hon känner.

Ni andra som tycker att det är synd att vård och omsorg inte fungerar normalt kan också ringa så att han fattar att trycket finns och att det är bättre att göra upp innan trycket stiger så högt att det spränger allt förtroende till makthavarna.

PER-OLOF OLSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons