Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt lasarettsparkeringen vara gratis

Annons

Vill instämma i att Avesta är unikt som kan erbjuda sina innevånare gratis lokaltrafik, gratis parkeringsplatser i hela kommunen och för alla.

En stor eloge till vår ledning.

Den lugna och fridfulla miljö som alltid har funnits vid vårt lasarett har landstinget lyckats förstöra genom ett helt oövertänkt beslut att införa avgiftsparkering. Lever de beslutande i okunskap om den kaos som råder vid länets lasarettsparkeringar?

Våra lasarett är livsviktiga för oss alla. De är inga nöjeslokaler utan dit tvingas vi på grund av sjukdom, olyckor och svåra lidanden. Inte sällan råder det tidsnöd för att snabbt få komma till läkare. Detta talar för att parkeringen naturligtvis ska vara avgiftsfri.

Parkeringsplatsen är en mycket viktig och nödvändig del av lasarettet, vars kostnader vi solidariskt ställer upp med genom landstingsskatten.

Ett läkarbesök är alltid förenat med kostnad, för många tyvärr en livslång börda.

Sådana här inhumana pålagor drabbar ekonomiskt, hårdast dem som redan har det svårt och det är en stor grupp. För oss alla är det ett oerhört irritationsmoment om man befinner sig i tidspress och ingenting fungerar.

Landstinget bör vid nästa besparing ta råd av Avesta, lyssna på folket och börja besparingarna uppifrån.

Gerd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons