Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstingets totala hjärnsläpp

Annons

Vad sysslar landstinget med? Har man fått kollektivt hjärnsläpp eller rabies? Landstingets dåliga ekonomi startade för många år sedan, när man tog in konsulter till höger och vänster for att fixa till ett nytt datasystem.

Det kostade några hundra mille för skattebetalarna. Och nu försöker man bota en "patient" som fått hjärnblödning med att amputera fötterna. Hur korkad får man bli?

Man river inte heller ett hus nerifrån och inifrån heller. Det går ett tag, sedan får man hela skiten i skallen. Det har jag sagt förr och det upprepar jag igen. Ta i stället och ta bort en stor del av dessa muskliare, pärmbärare och pappersvändare som sitter i alla möjliga skrymslen och kostar en massa skattemiljoner.

Minska sedan hela fullmäktige med 75 procent så alla blir effektivare. Och lyssna lite mera på Rolf Gunnarssons resonemang.

Jag håller inte ofta med moderaterna, men han har mycket sunda idéer om hur landstinget ska skötas. Alltså, man ska syssla med vård, omsorg och samfärdsel. Inget annat. Man ska inte slänga sköna skattemedel på allehanda sponsorsprojekt.

Men har man egna försäkringar som gör att man kan åka gräddfil inom vården, så skiter man väl i hur valboskapen får vård och omsorg. Huvudsaken man får en fet lön och stora arvoden för egen del. Tills nästa val. Då kommer spenderbrallorna på och löftena står som spön i backen. Nej, lägg ner klubben för inbördes beundran (landstinget).

RÄTTVISUS FUNDAMENTALIS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons