Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lånar och skänker pengar utomlands

Annons

Är det bara jag som tröttnat på att lyssna på politiker som ena dagen lovar guld och gröna skogar. Och i nästa bryter det ena löftet efter det andra. Det måsta sparas. Alla måste vara med och spara. Vad sparar regeringen på om jag får fråga.

Det åks taxi till höger och vänster. Fria resor härs och tvärs över jordklotet. Hotellrum, krognotor. Jag förstår inte alla förmåner politikerna har, Med deras feta löner borde de kunna betala ur egen ficka, eller hur? Det får vi vanliga människor göra, fast vi har dålig inkomst.

Det finns något som heter rätta mun efter matsäcken. Men det gäller tydligen inte alla människor. Och ena minuten lånas pengar utomlands, och i nästa är regeringen utomlands med spenderbyxorna på, för att skänka bort åtskilliga miljoner. Jag fattar då inte hur detta går ihop.

Kan någon vara vänlig och förklara.

Allt skulle bli så bra när vi gick med i EU. Det skulle vara bra för företagen som skulle stanna kvar i Sverige. Har det blivit så bra?

Det varslas personal som aldrig förr, på alla områden.

Vart tar alla skattepengar vägen? Skyll inte allt på sjukskrivningarna. Det enda den här regeringen är kapabel till, är att göra livet surt för den lilla och svaga människan. Om den var kapabel att sköta ekonomin ordentligt skulle det inte se ut. Som det gör i dag.

Till sist tycker jag det är stor skam när det ska sparas på gamla och sjuka människor. Hoppas fler uttrycker sin åsikt i denna fråga.

EN TRÖTTER

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons