Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läkarna medverkar till bedrägerier

Annons

Ännu en gång har vi via media blivit varse hur en grupp läkare medvetet ägnar sig åt brottslig verksamhet, genom att gå försäkringsbolagen till mötes och skriva bort självklara skador som inträffat både i arbetet, trafiken och på fritiden.

I stället får de drabbade diagnoser som åldersförändringar och andra påhittade sjukdomar som gör att försäkringsbolagen slipper betala ut ersättningar enligt gällande försäkringsvillkor, men själva får de skyhöga ersättningar av försäkringsbolagen, vilket jag anser vara en ren stöld av försäkringstagarens premier - eller man kan även kalla detta försäkringsbedrägeri.

Att det rör sig om bedrägeri av högsta klass visar även dessa försäkringsläkare då de ej tar in samtliga journaler och ej heller tar notis till specialistintyg utan ägnar i snitt sex minuter till att avgöra ett ärende.

Att man sedan inte ställer upp och förklarar sina handlingar för media utan gömmer sig och försöker undkomma all kontakt är enbart ett bevis på att de bedriver oärlig verksamhet som borde leda till att deras läkarlegitimationer dras in för all framtid.

Man kan också fråga sig varför justitieministern inte granskar denna brottsliga verksamhet, den kanske görs med hans samtycke?

HÅKAN TANGEN

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons