Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvittot kvittar för sex av tio

Annons

Svar till signaturen "Asta la vista, babies" (som för övrigt stavas Hasta la vista):

Jag är en mycket kulturell kassörska som har för vana att alltid lämna kvitto till kunden. Samma gäller för alla mina kollegor på min arbetsplats.

Dock är det så att i detta datastyrda samhälle ska ju allting förnyas och förbättras. Detta innebär att datakassan måste "tänka" väldigt länge innan en transaktion är klar. Kvittot kan givetvis inte skrivas ut innan allt är klart och kunden har då för länge sedan betalat.

Som kassörska sitter man då och väntar på kvittot med växelpengarna i handen. Av alla stressade kunder är det då sex av tio som irriterat fräser: "Jaja, du kan behålla kvittot"!

Efter att ha hört denna kommentar otaliga gånger tänker man ibland att om jag struntar i kvittot till den här kunden, så kanske han/hon kan skynda vidare lite snabbare. Allt för att folk ska ha så liten chans som möjligt att stanna upp och hämta andan en stund!

Vissa är ju så stressade att de knappt har tid att lämna ifrån sig varorna för inslagning i kassan. Så käre företag- are, jag önskar dig en trevlig sommar!

DATASTYRD KASSÖRSKA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons