Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kulturknutte som vill stjäla

Annons

Svar till Karl-Erik Anestedt, 25 & 28/8:

Vem är herr Anestedt som så infernalistiskt egoistiskt kan säga vad folk i Dalarna tycker? Sett i dess sammanhang blir hans ord rent av löjliga och har en översittarklang som får en att må dåligt eller kanske illa.

Jag har röstat på Rolf Gunnarsson i 10-15 år och kommer att fortsätta med detta. Han är nämligen vår bäste politiker och det är förstås detta som Anestedt mår illa av och Gunnarsson är så stark att han är en fara för vänsterfolket. Jag blev inte överraskad eller ens höjde på ögonbrynen då Stig Stenberg (jag har klippt ur Stenbergs bra insändare) skrev att Gunnarsson hade de flesta rösterna av alla.

Det är ingen överraskning men det är förstås detta som stör en sosse. Anestedt ska självklart rösta som han vill, men ge sjutton i att angripa oss andra. Jag gissar att Anestedt är en kulturknutte som vill stjäla våra sjukvårdspengar? Jag har aldrig varit politiskt aktiv men jag har en åsikt och jag håller med Stenberg att om Gunnarsson ställs mot en enskild sosse i en omröstning om landstinget så vinner Gunnarsson med 95-5 eller i varje fall 90-10.

INGVAR L

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons