Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kullen rivs vart ska vi ta vägen

Annons

Dagens ungdom har nästan ingenstans att ta vägen på kvällarna och därför är det heller inte så konstigt att många drar ut på stan och super sig fulla.

Nu ska också Kullen rivas för att bli tingsrätt och den tingsrätten kommer verkligen att behövas nu när vi som är unga har ännu färre ställen att gå till på helgerna.

Inte för att alla ungdomar super hej vilt, nej det gör långt ifrån alla, men vissa gör det och vissa blir också alkoholister och detta kostar staten mycket pengar varje år.

Vissa unga dricker också så mycket att de måste bli magpumpade och det är inte heller gratis.

Varför kan inte då politikerna bygga upp Kullen på nytt? De tycker väl kanske att det är för dyrt, men nu är det så att vi unga är Sveriges framtid och satsar man inte pengar på oss, vem vet då hur Sverige kommer att se ut.

Det finns ett ställe i sta´n som heter Valla, eller Valhallá. Dit går många unga, särskilt esteter. Inte illa menat mot dem, de är jättesnälla människor, men kommer man där i vanliga kläder så känner man sig lite uttittad. Därför är det inte så roligt att gå dit. Annars är det dock ett mycket trevligt ställe med bra musik och billigt fika! Detta är ett exempel på ett bra initiativ!

För några veckor sedan hade Kåren öppet för gymnasieelever. Ja, vad kul, tyckte en stor del av Faluns 16-19-åringar och gick dit.

När man kom dit var det så fullt, alla trängdes och man kände sig som en mosad ansjovis. På Kåren kom runt 300 personer in. Resten då, för det var mycket folk där, var tog de vägen? Ja, de fick lov att åka hem, eller dra ner på stan och supa, och kanske bli magpumpade.

Nej, politiker, satsa pengar på ungdomar, för ett bättre samhälle. Det gäller inte bara att bygga upp Kullen på nytt utan också att ge mer pengar till barn och skola. Vi är eran framtid. Utan barn, ingen framtid!

CARPE DIEM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons