Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Korrupt så det stinker

Annons

Några föräldrar har tydligen fuskat till sig några hundralappar eller tusenlappar via sjukförsäkringen. Och vips är politiker och massmedia ute och bannar och kräver polisanmälan!

Men själva fuskar de till sig tiotusentals och hundratusentals kronor genom att uppbära lön fast de inte arbetar (till exempel Bildt med flera) och pension fast de är i arbetsför ålder och har ett mycket välavlönat arbete (biståndsministern och nya försvarsministern med flera).

I näringslivet skaffar sig inkompetenta chefer fallskärmsavtal samt bonus- och optionsavtal som kostar samhället många miljoner kronor. Det är privat säger de och menar att då kan vara hur korrupt som helst. Men självklart påverkar sådan girighet och gnidenhet också samhällsekonomin i stort.

Också i kultureliten har man drabbats av denna andliga hiv (Wästberg, som trots en ofantlig förmögenhet uppburit statlig lön).

Allt detta är ju så korrupt så det stinker. Och man är lika korrupt i alla de sju riksdagspartierna. Man tillskansar sig förmåner och skor sig så det är fruktansvärt.

Men detta tiger massmedia för det mesta om.

OBJEKTIV

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons