Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolhydrater är boven till fetman, inte fettet

Annons

De flesta av oss vill vara smala och friska, men vi vill inte svälta oss själva genom livet med upprepade bantningsförsök.

Finns det ett sätt att bli smal utan att känna en drivande hunger och samtidigt må oförskämt bra?

Jag kan svara ja på den frågan och lösningen är egentligen enkel. Minska på kolhydraterna och öka på fettet.

Det är när du har ett förhöjt blodsocker som du lagrar fett i fettcellerna och om du äter kolhydrater så höjs blodsockret. När blodsockret sedan sjunker så kommer det här hemska suget igen och så håller det på.

Äter man däremot en fett och normalproteinrik kost så kommer det varken blodsockerhöjning eller blodsockerras. Man slipper småäta och man slipper även räkna kalorier, eftersom man har en bra blodsockernivå och därigenom inte lagrar fett.

Fett förbränner man faktiskt med hjälp av fett. De som testat denna enkla metod blir i stor utsträckning smalare och utan att känna det här jobbiga suget mellan måltiderna. På köpet kommer det ofta utöver viktminskningen ett stort antal andra hälsovinster.

De flesta som testat detta i några veckor vet vad jag talar om. Det tar några tunga dagar för kroppen att ställa in sig på fettförbränningen, men det är det väl värt.

Man läser på innehållförteckningen och kollar efter kolhydratmängden istället för fettmängden. Denna bör inte ligga på över 7-8 gram per 100 gram.

Man äter oftast kött, ägg och ovanjordsgrönsaker med riktigt smör och grädde.

Light produkter och lättmargariner undviks som pesten.

Varför inte börja redan idag.

Ej längre "skrämd från fettet" och 20 kilo lättare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons