Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kära leksingar, reagera!

Annons

Att en kommun inte får gå med vinst, är konstigt. Men att lägga ner byskolor, dra in på barn- och äldreomsorg, simundervisning med mera, samtidigt som man nu planerar för att rädda Leksands före detta stolthet Leksand IF, det känns ännu konstigare.

Jag och många med mig trodde i vår enfald att LIF skulle syssla med ishockey. Ordna upp i styrelsen så att de verkligen gör något åt den situation LIF har hamnat i.

Campingen som skötts exemplariskt av Leif Eriksson, samt den fina mycket omtyckta restaurangen som Etem Akol arrenderar, vad ska hända med den? Vi är många många som är allvarligt oroade! Men det kanske ger arbete till spelarnas sambos och fruar bland annat, för de ska väl hjälpas som vanligt. Övriga ungdomar skaffar sig själva arbete.

Vad skulle kunna rädda vårt hockeylag? Inte kan det väl vara att styra och ställa över Orsandbaden? Det kostar att driva en arena, särskilt med alla dessa barer och snart tomma loger. Inte löser man uppkomna situation med att få en camping inte, eller? Försök att höra med era kollegor inom Hockeysverige. Hur klarar de sig? Det finns mycket att rensa upp för att komma tillbaka till finrummet Elitserien.

Bygg upp ett bra lag, och låt kommunen och de som kan, sköta Orsandbaden. Så kära kommun, tänker efter före.

Många leksingar

utan penningintresse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons