Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jobbar det "trevligt folk" på kommunen?

Annons

Trevligt folk! Så vill Borlänge kommun kalla oss boende och de har helt rätt i det. Men kommunen själv då? Är det trevligt folk som arbetar inom kommunen? Ja självklart är nog merparten trevligt folk, men tyvärr verkar det finnas undantag i toppen.

Hur kan Omsorgsförvaltningen så kapitalt misslyckas med att visa empati när det gäller LSS? På deras egen sida under Funktionsnedsättning, handikapp står att läsa" Om du har en funktionsnedsättning och svårigheter att klatra ditt dagliga liv och har behov av hjälp så kan kommunen erbjuda olika former av stöd och service. Stödet som kommunen ger ska stärka dina möjligheter att leva ett aktivt och självständigt liv."

De skriver klatra och det har de verkligen gjort när det gäller hur de behandlar de stackars funktionshindrade inom LSS. Det stöd de erbjuder i dag stärker verkligen inte de funktionshindrades möjligheter att leva ett aktivt och självständigt liv. I stället river de ner det positiva som byggts upp under många år.

Jag skäms som Borlängebo. Jag vill inte vara trevlig längre utan sätta ner foten och säga: Det räcker nu med idiotiska beslut. Jag saknar dig Barbro Hietala Nordlund för du hade empati.

Gammal farmormor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons