Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi behöver förtroendevalda som vågar ha mål, mod och visioner!

Annons

I kommunen och landstinget behövs mer insatta förtroendevalda. Tjänstemännen i nämnder och styrelser föreslår mest så kallade effektiviseringar, det vill säga nedskärningar. I bästa fall föreslås kvantitativa förbättringar, men kvalitativa förbättringsförslag lyser med sin frånvaro. Här behövs förtroendevalda som vågar ha mål, mod och visioner!

Nedläggningen av Parkskolans klasser årskurs 7 till 9 i Grängesberg har visat sig vara ett stort misstag. Trots en rad åtgärder har mobbingen och vantrivseln ökat betydligt på Kyrkskolan i Ludvika. Folkkampanjen för sjukvården var emot skolbeslutet och vi fick rätt.

Vi anser att Parkskolan borde få tillbaka sina högstadieklasser, då Kyrkskolan i Ludvika uppenbarligen misslyckats rejält med att bli en skola för de unga från Grängesberg.

Planerna på högre hus vid Väsmanstranden är vi helt emot. De förstör en värdefull sjöutsikt och ökar segregeringen i kommunen, då bara höginkomsttagare lär få råd att bo i dem. Inled ett ÄKTA samråd INNAN detaljplanerna utformas!

Ken Swedenborg (ffs), Partiordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons