Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi behöver fler tv-program om hästar!

Eftersom att det visas hockey och fotboll på TV när det är matcher så tycker jag att det borde visas hästsport på TV när det är större hästtävlingar, och då vill jag inte bara ha trav. Det skriver signaturen "Hästälskare".

Annons

I Sverige finns det väldigt många hästmännisor och jag tror att flera av dem precis som jag vill ha fler program som handlar om hästar och hästtävlingar på TV. Dessutom visades det golf när det skulle visas hästhoppning på TV inför OS i Rio.

Jag tycker att det borde visas fler program om hästar - både sådana som fokuserar på fakta och sådana som fokuserar på tävlingar - på TV. Eftersom att det visas hockey och fotboll på TV när det är matcher så tycker jag att det borde visas hästsport på TV när det är större hästtävlingar, och då vill jag inte bara ha trav.

Och om det blir fler faktaprogram om hästar blir ju fler kunnigare och kanske vill börja med hästsport. Dessutom är det väldigt spännande att se på tävlingarna även om man inte kan så mycket.

Snälla! Försök göra lite luckor och lägg in hästprogram i tv-tablån, inte bara program om fotboll och hockey eller andra sporter. Hästsport är också en rolig sport, där man får många vänner.

Hästälskare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons