Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sätt ut övervakningskameror så sopterroristerna kan sättas dit!

För två år sedan klagade jag direkt till ansvariga på det dåliga underhållet av infart och mark till miljöstationen bakom Willys efter vägen mot Högbo. Och efter två år har inget hänt, skriver signaturen "Miljömedveten Sopfia".

Annons

Varför tar inte Avesta kommun ansvar för sina miljöstationer? För två år sedan klagade jag direkt till ansvariga på det dåliga underhållet av infart och mark till miljöstationen bakom Willys efter vägen mot Högbo. Efter två år har inget hänt! Stora gropar gör att bilarna nästan går sönder vid in- och utfart.

Överfulla sopcontainrar är mycket vanligt! Krossat glas och skräp ligger runt omkring. Jag vet att vissa människor beter sig värre än grisar men vi som vill göra sopsorteringen på rätt sätt straffas orättvist.

Om kommunen nu vill att vi ska sortera avfallet av miljöskäl så måste även kommunen se till dessa miljöstationer städas ordentligt ofta och att marken är körbar.

Och även om jag åker någon annanstans för att slänga sorterade sopor så ser det ofta likadant ut där. Lite markberedning ocha sfalt kan inte vara så dyrbart i längden.

Sätt upp bevakningskameror precis som man har utefter allmänna vägar och stora rastplatser så sopterroristerna kan sättas dit!

Miljömedveten Sopfia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons