Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Rosor till Tiskens vårdcentral och Falu lasarett

/
  • A-G Greijer är tacksam för den vård som erbjuds oss i Dalarna.

Efter några ljuvliga veckor i Thailand kom jag hem till Falun den 29 december. Redan under hemresan kände jag av min hals och började hosta. Som vanligt tror man att det ska gå över, men den 2 januari var jag tvungen att kontakta Tiskens vårdcentral.

Annons

Efter ett par timmar lyckades de klämma in mig och ganska snabbt konstaterade läkaren att jag behövde akutvård. Jag fick remiss till lasarettet och togs genast in med isolering, via akuten till infektionsavdelningen. Många prover togs och det konstaterades att jag behövde läggas in. På grund av neddragningar av både platser och personal hamnade jag på Kvinnokliniken.

Personalen var helt underbar, var jag än hamnade. Jag undrar om topparna i landstinget har en aning om det enorma arbete deras personal lägger ner, trots neddragningar och taskiga scheman.

Jag är djupt tacksam för den vård som trots allt erbjuds oss i Dalarna. Det visade sig att jag hade drabbats av en lunginflammation och efter några dygns behandling med antibiotika och syrgas är jag hemma igen.

Tack till all personal som utan stress och med ett vänligt leende pysslade om mig! Tack också för den goda maten. Tyvärr var inte aptiten på topp men det smakade utmärkt.

A-G Greijer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons