Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Parkeringskaos

Parkeringen efter Mjölnarvägen i Hosjö är under all kritik, varje kväll är det dubbla rader med bilar.

Annons

I korsningen Näsvägen – Mjölnarvägen står det alltid tre bilar parkerade vilket gör att när du kommer från Centralvägen och ska svänga in på Mjölnarvägen måste du över på fel vägbana och ser inte mötande trafik. Samma sak vid parkeringen vid Hosjögården. Varje kväll är det dubbelparkering från Mjölnarvägen 5 till skolan – ett hopplöst elände

Varje kväll står minst 6–8 bilar felparkerade vilket gör att jag fått två backspeglar bortkörda och försäkringsbolaget ersätter inte kostnaden. Jag anmälde skadan till polisen men det avskrevs samma dag jag anmälde. Jag undrar vem har ansvar för parkering efter gatan? Är det Kopparstaden, Falu kommun eller Qpark?

För någon månad sedan åkte en polisbil mellan rader av bilar och istället för att skriva ut böter för felparkering vek de in backspeglarna på sin bil och de parkerade bilarna.

Vidare står det en skrotbil vid ingången till tvättstugan Mjölnargatan 5, den har stått där i flera månader och är ett hinder när man skall in till tvättstugan. Jag vill att Kopparstaden svarar och vilka åtgärder som görs med alla parkeringsproblem.

Backspegel saknas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons